De Levende kerststal in Olland

      Reacties uitgeschakeld voor De Levende kerststal in Olland
De levende Kerststal in Olland
Dankzij een heleboel vrijwilligers is de kerststal met de beelden weer op het Dorpsplein te bewonderen.
Op Kerstavond, zondag 24 december, van 19.00 tot 20.30 uur komt het kerstverhaal tot leven. Fijn, dat weer een aantal inwoners van Olland bereid zijn hun dagelijkse kloffie te verruilen voor een herders- of koningskostuum en het kerstverhaal na te spelen. Ook twee trotse ouders zullen met hun jonge aanwinst voor altijd bekend staan als Jozef, Maria en het kindje Jezus uit de Ollandse kerststal.
Een grote, helder verlichte kerstster leid je ‘s-avonds naar de stal op het Dorpsplein waar sfeervolle muziek wordt gespeeld door de Ollandse Dorpskapel en je warme chocomelk en glühwein kunt drinken.
Wij willen graag de levende kerststal als een mooie Ollandse ontmoetingsplek op Kerstavond in stand houden. Kom daarom allemaal op de 24ste december de speciale Kerstsfeer proeven rondom de brandende vuurkorven.
De kerststal met beelden is ook daarna nog te bezichtigen t/m 5 januari 2024.
Je kunt er tegen betaling van een kleine bijdrage een kaarsje aansteken, de opbrengst daarvan gebruiken we voor de instandhouding van de (levende) kerststal.
Enkele dagen voor kerst wordt er door de kerststalcommissie een kleine attentie bezorgd bij enkele (oudere ) Ollanders.
We hopen je te zien op 24 december om 19.00 uur op het Dorpsplein in Olland!
Fijne dagen gewenst!
De Kerststalcommissie🎄