Uitnodiging inloopavond plannen kerk

      Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging inloopavond plannen kerk

Uitnodiging inloopavond plannen kerk
Op 11 oktober van 19:00 tot 21:00 uur organiseren de eigenaren van de kerk een inloopavond in de Loop’r om hun plannen hieromtrent met belangstellenden en belanghebbenden te delen. Met tekeningen van de buiten- en binnenkant hopen zij duidelijk te kunnen maken wat hun plannen zijn met de kerk. Deze avond kunnen vragen gesteld en opmerkingen gemaakt worden hierover. De eigenaren, bouwbedrijf van Goch en de architect zullen aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan. Dus al u zich betrokken voelt bij dit onderwerp, een mening hierover hebt of specifieke wensen dan is dit de gelegenheid om die uit te spreken.
Graag zien zij u op 11 oktober tussen 19:00 en 21:00 uur in de Loop’r.