Vacature beheer ontmoetingscentrum de Loop’r

      Reacties uitgeschakeld voor Vacature beheer ontmoetingscentrum de Loop’r

Pastoor Smitsstraat 40 – 5491 XP – Olland

  

Wie loopt voorop?

     De Loop’r in Olland is een geweldig mooi, modern centrum in een kleine maar actieve gemeenschap. De afgelopen jaren is de Loop’r uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor iedereen van 0 tot 110 jaar in Olland en directe omgeving. Op het gebied van sport, theater en evenementen maar ook als sociaal centrum, servicepunt en regionaal informatiecentrum. Om dit vast te houden en zelfs uit te breiden zijn we op zoek naar een ‘alleskunner’ voor de functie van

Beheerder ontmoetingscentrum
(24-28 uur per week)

Wij zoeken iemand die net zo gemotiveerd is als wij om dit mooie ontmoetingscentrum te beheren en te werken aan lokale en regionale uitstraling. Prioriteit is de tevredenheid van de gebruikers en een vlekkeloze organisatie van de activiteiten en diensten. We verwachten dat je meedenkt en deels de kar trekt bij het aantrekken van nieuwe gebruikers en additionele activiteiten en evenementen. In plaats van aan te geven waarom iets niet kan, horen we graag van je hoe het dan wel zou kunnen!

Onze nieuwe beheerder is veel meer dan iemand die de operatie leidt. Je bent het gezicht van de zaak en bent samen met je team van vrijwilligers de rots en trots van ons centrum. Je hebt de dagelijkse verantwoordelijkheid, je werkt mee en loopt voorop, je hebt overzicht en neemt verantwoordelijkheid. Jij hebt al je zaakjes geregeld!

Jij bent een motiverende en enthousiaste teambuilder die graag de handen uit de mouwen steekt. Je begrijpt wat we willen bereiken met De Loop’r en je kunt plannen omzetten in actie.

De ideale kandidaat:

– Bezit de juiste mix aan service-instelling en commercieel gevoel
– Heeft enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie
– Is bereid te werken op onregelmatige tijden (avonden/weekenden)
– Begrijpt het belang van een goede administratie
– Woont in Olland of directe omgeving
– Kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen
– Bezit of is bereid om cursussen te volgen voor:
o Verklaring Sociale Hygiëne
o BHV (BedrijfsHulpVerlening)
o Hygiënecode HACCP

Wat kun je van ons verwachten: Je komt in dienst van de Stichting Gemeenschapshuis Olland. Je ontvangt een bruto salaris naar richtlijnen van de cao Sociaal Werk (afhankelijk van ervaring minimaal €2200 maximaal €2747, bij een 36-urige werkweek).

Interesse? Dan ontvangen we graag je sollicitatie op ons email adres bestuur@deloopr.nl

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij:

Marja van Kempen, telefoon: 06 – 22108924

Please follow and like us