Uitnodiging informatieavond zonneparken Olland

      Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging informatieavond zonneparken Olland

Beste inwoners, belangstellenden

Nadat men op 15 maart 2022 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ingediend bij de gemeente voor de ontwikkeling van het zonnepark Olland, is er inmiddels meer duidelijkheid over de procedure die de gemeente hierin gaat voeren.
Daarom organiseert men op 31 januari een informatieavond om een toelichting te geven op de stand van zaken. ZonXp zal samen met zowel de Energiecoöperatie Meierijstad (ECM), als ook Statkraft de avond presenteren.
De gemeente zal deze avond ook aanwezig zijn om een toelichting te geven op de procedure.
Onderstaand vindt u de uitnodiging. Wij roepen u van harte op om u te laten informeren over de voortgang van deze projecten en uw mening of stem te laten horen.