Dorpsraad dient zienswijze in op MER afwegingskader windenergie

      Reacties uitgeschakeld voor Dorpsraad dient zienswijze in op MER afwegingskader windenergie

De dorpsraad heeft onlangs haar zienswijze ingediend op de MER afwegingskader windenergie en mogelijke zoeklocaties voor windmolens.

Het is de dorpsraad niet zozeer om de inhoudelijke kant te doen want dat is een erg technisch verhaal maar met onze zienswijze willen we vooral onze zorgen richting de toekomst uiten en de betekenis van alle ontwikkelingen voor ons buitengebied en de invloed daarvan op ons woon- en leefklimaat. Daarom hebben we naast de zienswijze ook een soortgelijke brief geschreven naar college van B & W en naar de gemeenteraad. Door op onderstaande link te klikken kunt u de brief inzien.
Schrijven aan college en raad inzake windenergie

Dorpsraad Olland

Please follow and like us