Informatiebijeenkomst Ollandseweg 19 okt

      Reacties uitgeschakeld voor Informatiebijeenkomst Ollandseweg 19 okt

De gemeente gaat de Ollandse weg opknappen. Het gaat om het deel tussen de bebouwde kom van Olland en de rotonde bij de van Rijckevorsel van Kessellaan in Sint Oedenrode. De hoofdtreden hiervan is de slechte staat van de fietspaden en de overige verharding. Een andere reden is dat de huidige weginrichting niet goed past bij de verschillende maximum snelheden die op dit traject gelden. Dat maakt het onduidelijk voor de weggebruikers.

Informatiebijeenkomst op 19 oktober

De gemeente organiseert een informatiebijeenkomst voor aanwonenden en andere belanghebbenden en belangstellenden. U bent daarbij van harte welkom.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 oktober in de De Loop’r. Aanvangstijd 19.00 uur. De bijeenkomst duurt tot 20.30 uur.

Tijdens deze eerste informatiebijeenkomst vragen zij uw mening over de Ollandseweg. Waar ervaart u knelpunten en waar ziet u kansen? Ze leggen ook uit wat de randvoorwaarden zijn waarbinnen ze een ontwerp gaan maken. De uitkomsten van deze informatiebijeenkomst betrekken zij bij het opstellen van een eerste schetsontwerp van de nieuwe weg. Ze leggen u uit hoe ze vervolgens samen met u tot een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp komen. Zij verwachten tot januari 2023 nodig te hebben om tot een definitief ontwerp te komen. Daarna maken ze het bestek en gaan ze het werk aanbesteden. De uitvoering van het werk zal dan in het voorjaar van 2023 kunnen aanvangen.
Vragen?
Ze ontmoeten u graag op 19 oktober 2022. Indien er nu al dringende vragen zijn over dit project kunt u contact opnemen met de gemeentelijke projectleider van de gemeente Meierijstad, Gerrit Hasperhoven. Dat kan per mail – ghasperhoven@meierijstad.nl of mobiel 06-22340354

Please follow and like us