Dag van de Verbeelding

      Reacties uitgeschakeld voor Dag van de Verbeelding

Op 30 sept was er de Dag van de Verbeelding, georganiseerd door de gemeente. Op deze dag heeft de Raad van de Verbeelding hun Atlas  gepresenteerd en overhandigd aan de burgemeester. Tijdens dit evenement was er ook de gelegenheid voor een 12tal partijen om hun visie op de toekomst te presenteren. Wij, dorpsraad Olland i.s.m Boerdonk en Keldonk hebben die gelegenheid aangegrepen hun droom van de toekomst te presenteren. Dit hebben we in gedichtvorm gedaan. Het idee hiervoor kwam van Marja Geerts-vd Laar en het gedicht is geschreven door Rob van der Heijden. Gezien het applaus en de reacties is het zeer goed ontvangen en kwam de boodschap voor bouwen en leefbaarheid in de kleine kernen prima over. Het gedicht en bijbehorende foto’s zijn terug te vinden via onderstaande links. Ook op de gemeentelijke website kunt u gemaakte opnames en reacties teruglezen, www.meierijstad.nl. Het gedicht met de fotopresentatie is te beluisteren via: https://youtu.be/FWILmghVffk

Zomerdroom

Please follow and like us