Koninklijke onderscheiding voor Ad van der Heijden

      Reacties uitgeschakeld voor Koninklijke onderscheiding voor Ad van der Heijden

Sint-Oedenrode – Burgemeester Kees van Rooij moest afgelopen maandag en dinsdag aan de bak. Hij struinde heel Meierijstad af om Koninklijke onderscheidingen uit te delen. Drie van die lintjes werden in Sint-Oedenrode uitgegeven, waarvan eentje in Olland. Ad van der Heijden werd verrast door de burgervader en zijn gevolg. Het is natuurlijk niet zonder reden dat hij is onderscheiden.

De heer A.G. (Ad) van der Heijden (1954) Olland
1981-heden: lid en voorzitter organisatie Ollands dorpsfeest, (1981-1997), voorzitter (1998-2009) van en vrijwilliger bij Voetbalvereniging Ollandia. Decorandus is o.a. lid van de commissie materialen en middelen (terreinbeheer/onderhoud sportcomplex/materialen), lid van de commissie wedstrijd- en algemene zaken (wedstrijdcoördinator zondag) en lid van de commissie communicatie (webmaster en wedstrijdverslagen). – 2015-heden: voorzitter van de Stichting Dorpsraad Olland. Decorandus heeft mede aan de basis gestaan van de samenwerkingsovereenkomst van de gemeente Meierijstad met alle dorps- en wijkraden. Tevens was hij als werkgroeplid betrokken bij het tot stand komen van een uniek beheers- en spreidingsplan voor AED’s in Meierijstad. Ook voor het behoud van de kermis in kleine kernen heeft hij zich ingespannen en heeft hij meegewerkt aan de oprichting van de Stichting Kermissen Sint-Oedenrode.

Please follow and like us