Uitnodiging Vrijheidsmaaltijd Meierijstad

      Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging Vrijheidsmaaltijd Meierijstad

Uitnodiging vrijheidsmaaltijden Meierijstad

We leven in een tijd waarin eens te meer blijkt hoe kwetsbaar vrijheid is. Samen met verschillende buurt- en wijkverenigingen, Oranjeverenigingen en wijk- en dorpsraden organiseert de gemeente Meierijstad in heel de gemeente diverse vrijheidsmaaltijden.

Vrijheidsmaaltijden zijn een landelijk initiatief van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

U bent van harte uitgenodigd om te komen genieten van een bescheiden vrijheidsmaaltijd (soep en broodjes) om samen met anderen het gesprek over vrijheid aan te gaan. Aanmelden is niet nodig, maar let op: op is op!

Wanneer: 5 mei 2022

Hoe laat: Van 12.00 – 13.30 uur bij de Loop’r
(Op iedere locatie is voor maximaal 50 personen soep en broodjes beschikbaar.)

Please follow and like us