Enquete van Groen-Grijs Rooi

      Reacties uitgeschakeld voor Enquete van Groen-Grijs Rooi

Geacht bestuur van Dorpsraad Skon Olland en inwoners van Olland,Hierbij informeren wij jullie over het wooninitiatief van Groen-grijs Rooi. groen-grijsrooi.nlDe media heeft hier al wat aandacht aan gegeven en zal dat de komende tijd ook doen.Groen-grijs Rooi is een initiatief voor jong en oud van burgers uit Sint-Oedenrode.Het is een woonvereniging die betaalbare huurwoningen wil realiseren voor jong en oud, met centrale ruimten voor de hele wijk, in een groene omgeving in Sint-Oedenrode.Groen-grijs Rooi is blij dat ze met de steun van de gemeente Meierijstad en de Rijksoverheid nu de haalbaarheid kunnen gaan onderzoeken.In 2019 is er een steekproefonderzoek geweest naar de woonwensen voor Meierijstad als geheel, dat nauwelijks iets over Sint-Oedenrode zelf zegt, zo lezen we in het onderzoeksrapport.Daarom gaan wij het woningtekort in Sint-Oedenrode onderzoeken en hoe ons initiatief voor jong en oud hierin past. Het onderzoek start op 18 januari aanstaande.Via een enquête gaan wij de mening van alle inwoners van Sint-Oedenrode en kleinere kernen in kaart brengen.Deze enquête kan ingevuld worden via een link, maar er kan ook een papieren exemplaar ingevuld worden. Deze link zal ook via de media worden verspreid. Link naar de enqueteHet is belangrijk dat alle Rooienaren meedoen aan het onderzoek en wij vragen jullie hierbij om de link van deze enquête te verspreiden en wie weet kunnen jullie inwoners van Olland helpen bij het invullen als dat nodig is. Vraag gerust papieren exemplaren bij ons aan, als daar behoefte aan is.Ook de mening van de inwoners van Olland is belangrijk, want het woningtekort speelt in alle kernen.Alleen zo kan duidelijk worden wat de woonwensen van jong en oud binnen Sint-Oedenrode zijn.Suggesties en vragen zijn meer dan welkom.Wij zien jullie reactie graag tegemoet, waarvoor alvast hartelijk dank!Met vriendelijke groet,bestuurWim de VrijMieke van LankveldAlbert van Stiphout

Please follow and like us