Hulp bij huishouden.

      Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij huishouden.

 

 

 

 

 

 

De gemeente zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen in het huishouden, zoals het schoon- houden van uw woning of ander huishoudelijk werk. Soms kunt u dit door een ziekte, een beperking of ouderdom (tijdelijk) niet meer zelf doen. U kunt dan samen met hulp van familie, vrienden of kennissen een oplossing zoeken. Als dit niet lukt, kan de gemeente ook met u naar gerichte hulp zoeken.

Wilt u weten of u hulp kunt krijgen van de gemeente? U kunt een gesprek aanvragen met de klantmanager Wmo (14 0413). U kunt ook iedere werkdag van 9:00 – 11:00 uur bij ons terecht op het inloopspreekuur.
In Schijndel is voorlopig geen inloopspreekuur.

In Veghel: inloop op maandag t/m vrijdag van 9:00 11:00 uur
Stadhuisplein
1
5461 KN Veghel

In Sint-Oedenrode: inloop op maandag en donderdag tussen 9:00 – 11:00 uur
Burgemeester Wernerplein 1
5492 GD Sint-Oedenrode

Inwoners kunnen hun vraag ook stellen via het contactformulier. Of bel naar 14 0413.

Please follow and like us