Kom(t) voor de bakker!

      Reacties uitgeschakeld voor Kom(t) voor de bakker!

Dinsdagmorgen werd René van Houtum verrast met een bos bloemen, aangeboden door Ad van der Heijden, voorzitter dorpsraad Olland. René en Jeanny van Houtum staan namelijk al 25 jaar trouw iedere dinsdagmorgen op de parkeerplaats bij de Loop’r om Ollanders te voorzien van heerlijk vers brood en indien gewenst ook wat lekkers voor bij de koffie.  s’Morgensvroeg voor 7 uur is René al bezig met het uitstallen en inrichten van zijn kraam en melden de eerste Ollanders zich voor hun inkopen. Ollanders waarderen het zeer dat René en Jeanny dit blijven doen want het is toch een moment van ontmoeten en bijkletsen en in kader van leefbaarheid een waardevol instrument en moment. Vanuit het venten huis aan huis is de verkoop van brood en aanverwante artikelen 33 jaar geleden vanuit een kraam op de markt ontstaan. Het was 25 jaar geleden dat een collega marktverkoper René en Jeanny vroeg om ook in Olland op de markt te komen staan. En dat dit zowel René en Jeanny als wel de Ollanders goed bevalt blijkt wel uit het trouwe bezoek iedere week aan de kraam van René. We hopen dat we nog lang mogen genieten van de aanwezigheid van “onze bakker” op dinsdagmorgen!

Please follow and like us