Meldingen over de openbare ruimte!

      Reacties uitgeschakeld voor Meldingen over de openbare ruimte!

Openbare ruimte en mijn gemeente app

Er wordt niet alleen gewerkt aan de Pastoor Smitsstraat maar ook aan andere wegen en plekken in de openbare ruimte. Zoals bekend wordt net voor de bouwvakantie de Stok opnieuw geasfalteerd maar is ook op verzoek van de Dorpsraad de perken aan den Ekker opnieuw aangeplant. En natuurlijk blijven wij met gemeente in gesprek over de fietspad langs de Ollandse weg. Verder zijn er vaak wat onderhoudswerkzaamheden te verrichten bij verzakkende of losliggende stenen/tegels, niet branden van de openbare verlichting, overvolle afvalbakken, zwerfafval, etc. Graag willen wij u daarom weer attenderen op de “mijn gemeente app”. Hiermee kunt u alle voorkomende klachten of signaleringen doorgeven aan de gemeente. Indien gewenst wordt u van de afhandeling op de hoogte gehouden. Ook kunt u uw opmerkingen telefonisch melden via 140413.

Door actief hier gebruik van te maken helpt u mee de openbare ruimte schoon, netjes en heel te houden. Natuurlijk is het nog beter om zelf dat op te lossen of op te ruimen als dat mogelijk.

Hieronder een overzicht van de meldingen van het afgelopen half jaar.

 

 

 

Please follow and like us