Aanpak kruising Pastoor Smitsstraat-Schootsedijk

      Reacties uitgeschakeld voor Aanpak kruising Pastoor Smitsstraat-Schootsedijk

 

 

Bewonersbrief

Datum        : 06-01-2021

Aan              : Bewoners nabij kruising Schootsedijk en Pastoor Smitsstraat.

Onderwerp : Start van de werkzaamheden

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij informeren wij u over de start van bestratingswerkzaamheden in uw omgeving.

Start werkzaamheden

Maandag 11 januari a.s. gaan we in opdracht van de Gemeente Meijerijstad starten met de herinrichting van de Pastoor Smitsstraat. De eerste fase van dit werk bevat het aanpassen van de kruising Schootsedijk-Pastoor Smitsstraat. Om de bereikbaarheid van gemotoriseerd verkeer richting en vanuit de Karthuizerweg te waarborgen wordt een tijdelijke verbinding gemaakt naar de Pastoor Smitsstraat. (Zie rode stippellijn op onderstaand schetsje). Hierdoor blijft tijdens de uitvoering van het werk de Karthuizerweg en het achterliggende gebied bereikbaar.

Week 1: 

 

 

 

 

 

 

Week 2

 

 

 

 

 

 

De werkzaamheden en updates hiervan zullen ook te volgen zijn in de “Bouw App” welke beschikbaar is voor IOS en Android. Na het downloaden van de App kunt u zoeken naar de Pastoor Smitsstraat in Olland.

Afsluiting en parkeren
Dit betekent voor u als bewoner dat u uw auto elders dient te parkeren. De bereikbaarheid van uw woning zal ten alle tijden te voet mogelijk zijn door middel van tijdelijke voorzieningen die wij aan zullen brengen. Wij verzoeken u uw afvalcontainers tijdens de reguliere ophaaldagen gewoon aan te bieden op een, voor de ophaaldiensten, bereikbare plaats. Mocht dit niet mogelijk zijn dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor assistentie hierin.

Overlast
Wij zijn ons ervan bewust dat door deze werkzaamheden enige overlast zal ontstaan. Wij doen uiteraard ons best om deze tot een minimum te beperken.
Mocht u ondanks dit schrijven nog vragen hebben dan kunt u deze altijd contact op nemen met ons via bob@vandoorninfra.nl of met ons kantoor, bereikbaar via 073-5492143.

Met vriendelijke groet,
Namens Van Doorn Infra B.V.
Bob van Iersel

Please follow and like us