Nog even wachten maar glasvezel komt eraan!!

      Reacties uitgeschakeld voor Nog even wachten maar glasvezel komt eraan!!

Vandaag is tijdens een digitaal slotevent bekend gemaakt dat de gestelde 35% percentage voor het aanleggen van glasvezel is behaald en dat er dus in Boxtel, Meierijstad en de linten daarvan glasvezel gaat komen. De start van de graafwerkzaamheden zal zijn in Q4 2020 of Q1 2021 en zal in totaal ongeveer 1 jaar duren. Waar men start is nog niet bekend maar wij gaan ervan uit dat Olland in het begin zit i.v.m de herinrichting van de Pastoor Smitsstraat. Olland had de hoogste score en zat ruim boven de 50%!!

Meine bedankt voor je inspanningen als ambassadeur.

Hebben we in een paar dagen toch 2 mooie berichten met elkaar kunnen en mogen delen. Op naar de volgende uitdaging!!

Dorpsraad Olland

 

Please follow and like us