Buurttent op het Dorpsplein

      Reacties uitgeschakeld voor Buurttent op het Dorpsplein

Ieder jaar organiseert de dorpsraad een vergadering met of alle verenigingen/instanties en instellingen uit Olland of organiseert een openbare vergadering voor alle inwoners met meestal een thema. Omdat corona het lastig maakt voor grotere groepen een vergadering te organiseren heeft de dorpsraad besloten het voor dit jaar over te slaan en daarvoor in plaats een BUURTPRAAT te houden. Samen met de gemeente en Welzijn de Meierij organiseren we deze buurtpraat. De aanwezige partijen zijn Dorpsraad, wethouder Menno Roozendaal, buurtadviseur Henk de Laat, Welzijn de Meierij, wijkagent Dirk Meier, Woonmeij, Buurtinformatie Netwerk (BIN), en bestuur van de Loop’r.  Zaterdag 26 september van 10:00 tot 13:00 uur bent u in de gelegenheid om alles wat u bezig houdt te bespreken met de aanwezige partijen. Die gesprekken kunnen gaan over verkeer, veiligheid, zwerfvuil, openbare verlichting, onderhoud in de wijk, buurtpreventie, buurtbemiddeling, vragen over zorg, welzijn en vrijwilligerswerk of over eenzaamheid in de buurt. Ook alle andere zaken die de bewoners belangrijk vinden, kunnen besproken worden. We zijn over 3 tenten verdeeld dus u kunt coronaproof uw vraag, opmerking, idee, compliment, zorgen, etc delen onder het genot van een kop koffie of thee, want die hebben we natuurlijk klaar staan. Hopelijk mogen we vele inwoners begroeten als teken van betrokkenheid.

Dorpsraad Olland

 

Please follow and like us