Tijdelijke sluiting de Loop’r ivm coronavirus

      Reacties uitgeschakeld voor Tijdelijke sluiting de Loop’r ivm coronavirus

Update 31 mrt: Maatregelen in onderstaand bericht zijn verlengt t/m 28 april

Beste dorpsgenoten, bezoekers, gebruikers, relaties en andere betrokkenen van De Loop’r,

 Het kabinet roept alle Brabanders op om mee te werken aan de noodmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. In aansluiting met de richtlijnen vanuit gemeente Meierijstad geeft De Loop’r uiteraard gehoor aan dit verzoek. Daarom hebben wij vandaag besloten dat De Loop’r tot en met 16 maart gesloten is. Hoe het na die datum gaat verlopen, is nog niet duidelijk. Houd onze site (www.deloopr.nl) en onze facebookpagina in de gaten, want nieuwe berichtgeving wordt daar geplaatst. Op het moment dat de noodmaatregelen worden opgeheven, kunt u daar meer informatie vinden over de gang van zaken bij De Loop’r. Dit heeft geen betrekking op basisschool de Sprongh en kinderdagverblijf de Verbinding.

 Bedankt voor uw medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Bestuur De Loop’r

Please follow and like us