Start herinrichting Pastoor Smitsstraat fase 1

      Reacties uitgeschakeld voor Start herinrichting Pastoor Smitsstraat fase 1

Op 10 februari is men voornemens te starten met de herinrichting van de Pastoor Smitsstraat. Het betreft hier fase 1 en dan met name het herplanten van de bomen vanaf d’n Toel tot aan de Roest.

Zie hieronder de brief die de direct aanwonende ontvangen hebben.

Beste bewoner,

Op maandag 10 februari a.s. starten wij in opdracht van de gemeente Meierijstad met het vervangen van bomen in de Pastoor Smitsstraat te Olland. Eventuele voorbereidende werkzaamheden starten op vrijdag 7 februari a.s.

De bestaande bomen worden verwijderd. Voor het planten van de nieuwe bomen dienen de boomgaten vergroot te worden daarom wordt een deel van de bestrating opgebroken en opnieuw aangebracht.

Tijdens het carnaval (24-27 februari) verrichten wij geen werkzaamheden. Tijdens deze periode zorgen wij ervoor dat u geen hinder ondervindt en dat er geen stukken weg/trottoir open blijven liggen. De uitvoering van de werkzaamheden bedraagt circa 7 weken.

U kunt ten allen tijde uw woning/bedrijf bereiken, echter zult u enige hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Mocht u speciale transporten of iets dergelijks ontvangen op uw bedrijf neemt u dan contact op met onze uitvoerder de heer Paul Verstraten, telefoonnummer 06-19 95 93 43.

Wij vertrouwen op een voorspoedige uitvoering,

Met vriendelijke groeten,

Van Berkel Landschap & Infra B.V.

Please follow and like us