De Beuk voor Wilma Meijs

      Reacties uitgeschakeld voor De Beuk voor Wilma Meijs
Tijdens de feestavond van buurtvereniging De Pleintrekkers werd Wilma Meijs verrast met de Ollandse vrijwilligersprijs De Beuk. De Beuk is een onderscheiding voor bijzondere en karakteristieke Ollanders die zich jarenlang beijverd hebben voor de Ollandse gemeenschap. De prijs werd in 2007 ingesteld door de Ollandse Dorpsraad.
Ad van der Heijden, de voorzitter van de Dorpsraad, reikte de prijs op zaterdagavond 2 november in
De Loop’r voor de zesde keer uit. Jaske Leenderts, Jeanne van Oirschot-v.d. Sande, Cor van Roosmalen, Roze van Weert en Harrie Heerkens gingen Wilma voor.
 
Actief en betrokken
Wilma, een geboren en getogen Ollandse, was en is op veel terreinen actief binnen de dorpsgemeenschap. Zo was ze bijna 17 jaar lid en penningmeester van de Ollandse Dorpsraad. Daarbij was ze nauw betrokken bij het samenstellen van de DvD Olland in oude beelden en bij de introductie van de Ollandse vlag. Ook binnen buurtvereniging De Pleintrekkers en bij korfbalvereniging Odisco was en is ze zeer actief en betrokken. Niet alleen als lid of speelster maar ook in diverse (bestuurs)functies binnen deze verenigingen. Wilma is ook de initiatiefneemster van de Levende Kerststal en van de Buurtbieb op het Dorpsplen. Kortom De Beuk werd uitgereikt aan een creatieve, duizendpoot en een actieve en betrokken Ollandse vrijwilligster.
 
 
Please follow and like us