Praat mee / Denk mee over de Pastoor Smitsstraat

      Reacties uitgeschakeld voor Praat mee / Denk mee over de Pastoor Smitsstraat

De herinrichting van het gedeelte van de Pastoor Smitsstraat vanaf De Misse tot aan Den Ekker staat al enige jaren op de actielijst van de Ollandse Dorpsraad. Nu wil de gemeente Meierijstad in samenwerking met de Dorpsraad en de inwoners van Olland dit jaar hiervoor een herinrichtingsplan opstellen. Maar daarbij willen we ook het reeds opgeknapte gedeelte van de Pastoor Smitsstraat tussen de Schootsedijk en De Misse betrekken. Ook kijken we naar het laatste stukje vanaf Den Ekker naar de Petruskapel. Kortom de hele Pastoor Smitsstraat houden we tegen het licht.

Omdat iedere Ollander wel eens wandelt, fietst of rijdt over deze straat of er aan woont kunt u ons een handje helpen.

Hoe? Door uw mening te geven, ervaringen uit te wisselen over het opgeknapte deel en mee te denken over het deel wat nu aangepakt wordt.

Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de bestrating, de verkeersveiligheid, straatverlichting, parkeren, groenvoorziening.

In ieder geval kijken we naar de huidige bomen langs de gehele straat. Ook willen we graag weten hoe u denkt over het idee om een voet/ looppad aan te leggen vanaf Den Ekker in de richting van de Petruskapel.

Medio mei-juni verwachten we een conceptplan te kunnen presenteren waarbij inwoners in de gelegenheid worden gesteld eventuele op- en aanmerkingen te plaatsen.

Alle meningen, opmerkingen, suggesties, ideeën zijn welkom.

Stuur ze maar via mail door naar dorpsraad@skonolland.nl.

Alvast bedankt voor uw medewerking en inbreng.

Stichting Dorpsraad Olland

Please follow and like us
Facebook
Facebook