Gezamenlijk inloopspreekuur in Olland

      Reacties uitgeschakeld voor Gezamenlijk inloopspreekuur in Olland

Maandelijks spreekuur Olland

Heeft u, als inwoner van Olland, vragen over bijvoorbeeld de openbare ruimte, wonen, leefbaarheid of heeft u een goed idee die u graag wilt delen? Kom dan langs op het gezamenlijk spreekuur van dorpsraad Olland  (voorzitter Ad van der Heijden), Buurtadviseur Gemeente Meierijstad (Henk de Laat) en Sociaal Werker Welzijn De Meierij (Nelleke Zomer). Ad, Henk en Nelleke zijn vanaf maandag 15 oktober, elke 3e maandag van de maand, in de Loop’r in Olland van 10.00 uur – 11.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig: u kunt tussen 10 en 11 uur gewoon binnenlopen. De koffie staat klaar! We hopen u graag te ontmoeten.

Please follow and like us
Facebook
Facebook