Even voorstellen

      Reacties uitgeschakeld voor Even voorstellen

Sinds een paar maanden is de dorpsraad weer een lid rijker. Graag wil hij zich even aan u voorstellen:

Mijn naam is Ben van Ditmars, ik ben gelukkig getrouwd met Karin en trotse papa van Fleur en Tejo. Voor mijn werk, als manager in de IT, reis ik de hele wereld over maar het liefst klap ik mijn laptop open op de keukentafel aan de Horst. Oost, west… in Olland is het best! Daar voel ik me thuis en wissel ik maatpak om voor spijkerbroek en klompen. Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor de Ollandse gemeenschap want een leefbaar dorp maak je samen. Naast mijn rol in de dorpsraad zit ik in de medezeggenschap raad van de Sprongh en in de Pastorale raad van de Parochie Heilige Oda. Het wonen in een klein dorp heeft voordelen maar het heeft ook zijn uitdagingen. Ik ben alert op de basisvoorzieningen die nodig zijn om het leven in Olland goed en fijn te houden nu en in de toekomst!

Groet,
Ben.

Please follow and like us