Nieuwe website is online

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website is online

Onze nieuwe website is online, www.skonolland.nl. We hopen hiermee een goed en actueel communicatiemiddel te hebben met en voor onze inwoners. Wij, als Dorpsraad, zijn er vooral om de leefbaarheid en levendigheid van ons skon Olland te behouden waarbij we onze belangen zo goed als mogelijk behartigen. Hierin willen we graag  transparant zijn en daarom deze website waarop u alle belangrijke informatie kunt vinden over het doen en laten van de Dorpsraad. Daarnaast hebben we ook nog onze facebookpagina, www.facebook.com/skonolland, waarop we actuele berichten plaatsen over alles wat er in Olland gebeurd.

Verder willen we als Dorpsraad graag alle evenementen en activiteiten bundelen in één agendaoverzicht zodat iedereen weet wat er te doen is en er bij de planning en organisatie van activiteiten of evenementen rekening met elkaar gehouden kan worden. Hierdoor worden we samen sterker en blijft onze levendigheid behouden. Op deze site onder kopje “aanmelden evenementen” kan iedere vereniging, stichting of (horeca)ondernemer zijn of haar activiteit / evenement aanmelden. Wij hopen van harte dat IEDEREEN hier gebruikt van maakt.

Schroom niet om te reageren via het contactformulier. Veel leesplezier en we houden elkaar op de hoogte

Dorpsraad Olland

Please follow and like us