Nieuwsbrief Dorpsraad januari

De laatste nieuwsbrief van de dorpsraad,januari 2019 is ook te lezen en/of te downloaden via onze website. Kijk onder kopje nieuws/nieuwsbrieven dorpsraad of klik op deze link: http://www.skonolland.nl/nieuwsbrieven/ Veel leesplezier

Voortgang KPN zendmast

Beste dorpsgenoten, Wij willen u graag informeren over het volgende: Afgelopen week heeft het College van B&W ingestemd met de retributie (tarief) voor het recht van opstal voor plaatsing van… Lees verder »

Allemaal aan de TON

Afgelopen 17 oktober is de regentonactie van start gegaan, in het kader van operatie steenbreek. Graag willen wij u op de hoogte brengen van deze actie om zoveel mogelijk burgers… Lees verder »

Bijeenkomst woonbehoefte

Bijeenkomst woonbehoefte Olland Op maandag 8 oktober om 19.30u organiseert gemeente Meierijstad in samenwerking met de dorpsraad Olland een bijeenkomst in de Loop’r om de woonbehoefte in Olland te inventariseren. Gemeente Meierijstad… Lees verder »

Klein lichtpuntje aan de horizon voor woningbouw Olland

Persbericht                                                     Datum  25 september 2018 Nieuw perspectief voor woningbouwinitiatieven nabij geitenhouderijen  Het College van B&W van Meierijstad heeft ingestemd met een maatwerkaanpak voor woningbouwinitiatieven in de omgeving van geitenhouderijen. Dat… Lees verder »